Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@17:47:19 GMT

زمان انقضای محصولات غذایی باید طبق تاریخ شمسی باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۷۵۴۱

زمان انقضای محصولات غذایی باید طبق تاریخ شمسی باشد

تهران- ایرنا- مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: تاریخ انقضای محصولات غذایی باید واضح و قابل خواندن و طبق تاریخ شمسی باشد.

وحید مفید روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: طبق بخشنامه ابلاغی به شرکت های تولید مواد غذایی، تاریخ انقضا و تولید باید در محلی حک شود که قابل رویت باشد و نوع رنگ برای جوهر تاریخ انقضا باید به گونه ای انتخاب شود که برعکس رنگ زمینه بسته بندی محصول و کاملا واضح باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: همچنین تاریخ انقضای حک شده روی محصولات غذایی از جمله محصولات لبنی باید از لحاظ فونت و ابعاد تاریخ، کاملا توسط مصرف کننده قابل خواندن باشد.
مفید اضافه کرد: اگر واحد تولیدی این موارد را رعایت نکند و به طورمثال تاریخ تولید و انقضا محو باشد یا اینکه اندازه نوشتار و فونت آن درحد قابل قبول نباشد، با آنها برخورد صورت می گیرد.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: مردم در سراسر کشور با دیدن تاریخ انقضاهای مشکل دار می توانند به شماره 20008822 پیامک بزنند یا از طریق سامانه 190، اطلاع رسانی کنند.
مفید تاکید کرد: تمام شرکت های تولید محصولات غذایی طی بخشنامه ای اختصاصی از سال گذشته ملزم به رعایت این شرایط شده اند.
وی تصریح کرد: همچنین شرکت های تولید محصولات غذایی حق ندارند روی محصولات خود تاریخ میلادی درج کنند؛ تاریخ میلادی فقط مختص صادرات است البته اگر تاریخ هم به شمسی و هم به میلادی درج شود، مانعی ندارد ولی حق ندارند فقط تاریخ میلادی را درج کنند چون مصرف کنندگان بیشتر تاریخ شمسی را می شناسند.
اجتمام**9185*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سازمان غذا و دارو محصولات غذايي تاريخ انقضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • نویدکیا: تاریخ انقضای دوست داشتن در فوتبال ۵ هفته است!
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد