Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@09:07:37 GMT

8box به کدام سوال شما پاسخ می دهد؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۴۶۶۵۹

8box به کدام سوال شما پاسخ می دهد؟

سایت هایی که ابزارهای آنلاین را ارائه می دهند، امروزه به منابعی برای مراجعه سریع برای پاسخ به سوالات متعدد و مختلفی که در زندگی روزمره با آن مواجه هستیم تبدیل شده اند.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام شرکت دانش بنیان پگاه داده‌پردازان مهتاب، 8box یکی از این سایت هاست که جعبه ابزاری از بهترین و پرکاربردترین برنامه های تحت وب را برای مخاطبان فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابزارهای مربوط به زمان

شاید در طول روز بارها برایتان پیش آمده باشد که این سوال به ذهنتان خطور کند که امروز چندمه، سوالی ساده و پیش پا افتاده که جواب آن مهم است. آنقدر مهم که انواع و اقسام گاه شمارها یا همان تقویم ها برای دانستن جواب آن ایجاد شده است، از انواع و اقسام تقویم های کاغذی گرفته تا تقویم های دیجیتال و آنلاین، اصلا شاید شما هم بر روی گوشی خود یک اپلیکیشن تقویم داشته باشید.

8box به این سوال پر تکرار بر اساس سه گاه شماری هجری شمسی، قمری و میلادی پاسخ می دهد و تاریخ روز مطابق تقویم رسمی ایران نمایش داده می شود. گرچه گاه شمار شمسی یا خورشیدی مبنای گاه شماری رسمی کشور ماست، اما دانستن تاریخ روز در تقویم قمری نیز برای ما اهمیت دارد چرا که مناسبت های مذهبی ما با گاهشماری قمری صورت می گیرد، از طرفی دانستن آنکه امروز در گاهشماری میلادی چندم است نیز اهمیت دارد، بخصوص برای کسانی که با خارج از کشور مکاتبه دارند.

گاهشماری میلادی (تقویم گریگوری) در بیش از 150 کشور جهان مبنای گاهشماری است و از این رو می توان تقویم میلادی را یک تقویم بین المللی به حساب آورد. چنانکه می دانید بین مناطق مختلف جهان اختلاف ساعت وجود دارد، بنابراین تاریخ میلادی روز را باید در منطقه زمانی خود بسنجید. علاوه بر تاریخ روز، ساعت رسمی کشور نیز در ابزار فوق نمایش داده می شود.

ابزارهای مربوط به تاریخ

بسیاری از اوقات ما نیاز داریم بدانیم یک روز خاص یا یک بازه زمانی خاص در تاریخ هجری شمسی مطابق با چه تاریخی در تقویم میلادی و یا قمری است و یا برعکس. فرض کنید می خواهید به خارج از کشور سفر کنید، یا با خارج از کشور مکاتبات اداری داشته باشید. در این جا تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و یا قمری بسته به کشور مقصد شما اهمیت می یابد، یا برعکس. فرض کنید مسابقه فوتبال تیم مورد علاقه تان در 13 اگوست برگزار می شود، با خود می پرسید 13 اگوست چندم شهریور است؟ اینجاست که نیاز پیدا می کنید که تاریخ میلادی را به تاریخ شمسی برگردانید. برای استفاده از این ابزار در 8box باید تاریخ مد نظر خود را براساس یکی از سه گاه شماری میلادی، شمسی یا قمری وارد کنید، خروجی ابزار، تاریخ آن روز براساس دو گاهشماری دیگر خواهد بود.

چند روز از تولدتان گذشته؟ در دیگر سرزمین ها ساعت چند است؟

ابزار محاسبه سن با بکارگیری فرمول تعیین سن که البته فرمول پیچیده ای هم نیست، وظیفه محاسبه کردن سن شما یا دیگری را با احتساب ماه و روز علاوه بر سال بر عهده دارد. برای استفاده از این ابزار تاریخ تولد خود را باید وارد کنید و ابزار به شما می گوید چند سال و ماه و روز از روز تولدتان گذشته است.

فرض کنید می خواهید با دوست تان در کانادا صحبت کنید. اینجا ساعت 11 ظهر است اما اگر الان به او زنگ بزنید او را ساعت 4 صبح از خواب بیدار کرده اید. با استفاده از این ابزار می توانید زمان مناسب را برای این کار پیدا کنید. ابزار فوق بر اساس موقعیت جغرافیایی و زمانی هر کشور ساعت رسمی آن کشور را به شما نمایش خواهد داد. احتمالا می دانید که ساعت رسمی هر کشوری بر اساس موقعیت جغرافیایی آن کشور نسبت به نصف النهار مبدا یا همان گرینویچ معروف تعیین می‌شود.

چند ساعت در راهید؟

اگر قصد مسافرت با وسیله شخصی خود را داشته باشید  برایتان مهم است که بدانید چند ساعت در راه خواهید بود. خب اینجاست که باید بدانید فاصله بین شهر مبدا و مقصد چقدر است. در این ابزار، مسافت میان هر دو شهر یا به عبارتی فاصله بین شهرها در ایران محاسبه شده است . برای استفاده، نام شهر اول و شهر دوم را وارد می کنید و ابزار به شما فاصله میان آن دو را نمایش می دهد.

حساب و کتاب

اگر با انواع و اقسام تبدیل کردن واحدهای مختلف یک کمیت مشکل دارید، حتی اگر مشکل ندارید اما حساب و کتاب آن برایتان دشوار است، چنین ابزارهایی به کارتان خواهند آمد. این ابزار از تبدیل کردن واحدهای مختلف کمیت هایی چون طول، مساحت، جرم، حجم، دما، زمان، فرکانس پشتیبانی می کند. امکان تبدیل کمیت های دیجیتال از واحدی به واحد دیگر نیز در این ابزار فراهم شده است. برای مثال با استفاده از این ابزار می توانید بفهمید یک گیگابایت چند کیلوبیت است.

نقشه کدام کشور را نیاز دارید؟

این ابزار دسترسی به نقشه کشورهای جهان را فراهم می کند. با استفاده از آن می توانید موقعیت جغرافیایی هر کشور و همسایگان آن را بررسی کنید. همچنین با زوم کردن بر روی هر کشور تقسیمات شهری آن کشور نیز قابل مشاهده است.

نقشه کامل ایران در دسترس شماست

در این ابزار شما دسترسی کامل به نقشه ایران، نقشه استان ها، شهرها و روستاها دارید. موقعیت جغرافیایی هر استان، شهر یا روستا بر روی نقشه قابل مشاهده است. در ابزار فوق به دو صورت می توان یک شهر خاص را یافت، یکی با وارد کردن نام شهر و دیگری با زوم کردن بر روی نقشه. جاده ها و راه های بین شهری و همچنین نام خیابان ها، کوچه ها و سایر جزئیات هر شهر نیز در این ابزار قابل مشاهده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • در آمریکا چه خبر است؟
  • ارتش ایران حمله به کدام بندر اسرائیل را تمرین کرد؟ پاسخ رسانه عربی
  • سازوکار‌ها و آمادگی‌ها برای اجرای دور دوم انتخابات مجلس
  • ارتش ایران هدف قرار دادن کدام بندر اسرائیل را تمرین کرد؟ پاسخ رسانه عربی
  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • سرمربی بعدی لیورپول: الان هم می‌توانید تبریک بگویید
  • زبان طنز نیشدار است
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی